En träff för alla metare!
Vi välkomnar dig som är meteintresserad oavsett om du är gammal eller ung till denna meteträff i Knislinge i nordöstra Skåne. Bara ett stenkast ifrån vackra Helgeå i Knislinge Folkes Park kan du vara med om en hel helg i metets tecken. Flera duktiga och inspirerande föreläsare bjuder dig på spännande fiskehistorier, tips och trix och framförallt ger de dig en massa motivation inför den annalkande fiskesäsongen. Våra kunniga utställare hjälper dig med de senaste prylarna och svarar gärna på alla frågor du har.

Försäljning på plats med allt från tävlings-, specimen-, karp-, feeder- och predatormete finns att tillgå.

Som deltagare kommer du också kunna provkasta de senaste spöna från Swedish Bait Mechanics, följa med på feederfiske i Helgeå med Christian Ottosson eller varför inte lära dig mer vad som gör det internationella metet så intressant och utvecklande för ditt eget fiske med Mårten Johansson.
Vill du lära dig mer om Predatormete? Jens Bursell finns på plats och delar sina erfarenheter samt pratar om sin nya bok Gäddmete.
Intresserad av vad som händer under ytan? Andreas Liljegren driver Youtubekanalen Breamtime och visar dig allt som du behöver veta.
Swedish Anglers med Christian Ottosson är nordens största meteplattform och har en egen monter och svarar på dina frågor och funderingar kring feederfiske och specimenfiske i allmänhet.
Vill du veta mer om karpen och dess ursprung så kan du höra med Jonas från Aneboda Fiskeodling. Han kan i stort sett prata med karparna, så har du några frågor är det rätt man att prata med.

Flera av utställarna har olika lotterier där man kan vinna allt från undervattenskameror, beten och tillbehör m.m. Kanske är det du som har turen med dig!

Under träffen kan en god bit mat från vår fina Caféteria där hemmagjorda hamburgare, grillade korvar eller rejäla baguetter serveras. Eller varför inte köpa en god öl samtidigt som du går runt och pratar med likasinnade deltagare, utställlare eller föreläsare. Alla har något gemensamt så samtalsämnen lär det inte ta slut på.

Obs! Egen mat och dryck får EJ medtagas in i lokalen!

För de som har ångan uppe och vill deltaga i vår kvällshappening väntar en massa roligheter. Här dukas det upp stor grillbuffé, alkoholhaltiga drycker, musik i högtalarna, olika galna upptåg och tävlingar samt en föreläsning av Birger Holmqvist där han under lördagkvällen bjuder på föredraget ”Karpsäsongen 2019” som tar vid där hans nyutgivna bok ”1000 nätter – mitt liv som karpfiskare” slutar. Det bjuds även på lotteri med flera fina fiskeinspirerade priser.

Detta vill ni inte missa…boka ert medlemskap redan nu!

Hjärtligt välkomna…tillsammans gör vi detta till en helg att minnas.