Karpfiskebutiken säljer det mesta inom karp-, feeder- och predatormete och med över 3000 olika produkter i sortimentet finns det något för alla oavsett erfarenhet.
www.karpfiskebutiken.se


Säljer allt inom mete – oavsett om du är sport- eller hobbymetare.
Under träffen kommer de att fokusera på tävlingsmete.
www.metebutiken.se


Har en stor mix av produkter för metaren av högsta kvalitet. Kunnig personal med ett stort hjärta för metet. Här hittar du säkert något du bara ”måste” ha och inte klarar dig utan.
www.fiskekompaniet.se


Swedish Bait Mechanics kommer att finnas på plats med stora delar av sitt boiliesortiment som är lokalproducerat på den Halländska landsbygden – av karpfiskare för karpfiskare!
www.swedishbaitmechanics.se


Aneboda har i över 100 år odlat karp för utsättning i svenska vatten.
De har omfattande kunskap och erfarenheter om dessa arter.
www.aneboda.se


Nordens största meteplattform med artiklar, intervjuer, poddar och nyheter för metaren. Christian Ottosson som är en av grundarna kommer att finnas på plats!
https://swedishanglers.com
Andreas Liljegren driver Youtubekanalen Breamtime som visar undervattensfoto från hans bottenmete efter braxen och sutare. Med Andreas kan ni prata om undervattensfilmning hur det kan hjälpa er i fisket.
Breamtime på Youtube


Meleg Baits från Slovenien med över 30 års erfarenhet inom mäsk-, och boilietillverkning kommer finnas på plats för att visa upp och sälja sina beten.
https://www.facebook.com/pages/category/Shopping—Retail/Meleg-Bait-Sweden-101112651390018/


Rikard Bengtsson från Hammarsjöns Sportfiske berättar som nya karpfiskebok: En karpmetares bekännelser & reflektioner (2.a uppdaterade och utökade upplagan). Du kan även förhandsboka boken på mässan och vinna en karpfiskehelg för en eller två personer.
Hammarsjöns Sportfiske på Facebook